14. Juniorjev natečaj za najfotografijo
PRIJAVNICA
Kot starš oz. zakoniti skrbnik dovoljujem, da moj otrok sodeluje na natečaju. Seznanjen sem s pravili natečaja in se strinjam z vsemi pogoji, navedenimi v razpisu. Izjavljam tudi, da so prijavljene fotografije zares avtorsko delo otroka.

Zadnji rok za prijavo je 30. oktober 2018!

Polja, označena z * so obvezna.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

S prijavo na natečaj prijavljeni oziroma zanj zakoniti zastopnik dovoljuje, da:

  • Založba Rokus Klett, d. o. o., osebne podatke otroka in zakonitega zastopnika obdeluje za namene izvedbe nagradnega natečaja in jih v ta namen hrani do 31. 12. 2018, če zakon ne določa drugače;
  • se v primeru, če je otrokov izdelek ali prispevek izbran, ta objavi na spletnem naslovu www.junior.si, na Facebook strani National Geographic Junior in v novembrski ali decembrski številki revije National Geographic Junior, skupaj z otrokovim imenom, starostjo in krajem bivanja.

Če želite, imate možnost zahtevati dostop do svojih osebnih podatkov oz. osebnih podatkov mladoletnika, popravo ali izbris ali omejitev obdelave. Imate pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Vprašanja ali pripombe lahko naslovite na osebni.podatki@rokus-klett.si. Če menite, da je pri obdelavi osebnih podatkov prišlo do kršitve, lahko podate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.